Foto’s: Wereldvrouwen 2020 in ‘t Mozaïek groot succes! 

Zaterdagavond 7 maart was het feest in ‘t Mozaïek! Ruim 200 vrouwen genoten van het vijfjarig jubileum van dit evenement ter ere van Internationale Vrouwendag op 8 maart. Precies om 12 uur knalde de confetti dan ook over de feestende vrouwen die samen toostten op hun vrijheid en vrouwzijn.
Zainab Osman opende vol enthousiasme de avond, waarnaartoe door het multiculturele koor van het Taalcafé. Daarna hadden de vrouwen de keuze uit 17 workshops variërend van weerbaarheid tot kaarsen creëren en van dansen tot hapjes maken. Vervolgens gingen de dames in gesprek over onderwerpen als sociale contacten,  hobby’s,  powervrouwen en berust leven. Tegelijkertijd begon het feest in de foyer spontaan al met dansende en trommelende vrouwen. Na enkele mooie presentaties stond de dansvloer de hele avond vol op de wereldbeats van DJ Simone van Kiekebosch/Muziquest. Alle vrouwen kreeg bij het weggaan nog een mooi bedankje namens theatersponsor Thermen Berendonck.
Een prachtig feest waar de organiserende partijen: MeerVoormekaar, Vluchtelingenwerk, Bibliotheek Wijchen, Hand-in-Hand, ‘t Mozaïek en diverse vrijwilligers, zeer tevreden op terugkijken.
 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,
Naar boven ↑  • Partners