Foto’s: Ted van Leeuwen presenteert nieuwe N.E.C.-aanwinst Lasse Schöne!

  Op woensdag 9 juni rond 16.45 uur vond in het Goffertstadion wellicht de belangrijkste spelerspresentatie van de laatste jaren plaats. De 35-jarige middenvelder Lasse Schöne komt over van sc Heerenveen en tekende een tweejarig contract in Nijmegen. Zijn ervaring en gedrevenheid moeten NEC in de eredivisie houden. De 51-voudig Deens international liet tijdens de persconferentie, waar technisch directeur Ted van Leeuwen vertelde trots te zijn en dat Lasse de nieuwe toekomst is, weten: “Ik ben erg blij dat ik terug ben in Nijmegen! Ik werk graag mee aan het project waar NEC mee bezig is en we gaan er zeker een mooie tijd van maken!”
Hij herinnerde zich de Europese wedstrijden zeker nog die hij bij NEC speelde. “Die 4 mooie jaren ben ik nooit vergeten want daar begon het voor mij ook!”

  De pers was massaal aanwezig; logisch ook bij zo’n speler. Lasse speelt nu geen EK met Denemarken, is vorig seizoen lang geblesseerd geweest, dus Lasse is voor 1000% klaar om zich bij NEC nog eenmaal te bewijzen.
Om te laten zien hoe verschrikkelijk goed hij nog steeds is. Niet alleen technisch met zijn fantastische traptechniek maar ook mentaal als harde werker. Dat zal zeker moeten. Ik hoor de hele Goffert al zingen “So ein Tag – so wunder Lasse Schöne!”

U begrijpt het, wij zijn positief. En waarom ook eigenlijk niet?!

 

Tags: , , , ,
Naar boven ↑  • Partners