Foto’s: Sc Woezik 7×7 veldvoetbalcompetitie weer gestart!

Op vrijdag 25 juni was het eindelijk weer zover! Er werd voor de eerste keer in Wijchen competitie gespeeld in teamverband!

Er kon weer lekker gevoetbald worden. Woezik  heeft een gezellige 7 tegen 7 veldvoetbalcompetitie opgezet die alweer voor het 4e seizoen draait. Dit jaar bestaat die uit maar liefst 14 deelnemende teams met 2 op de wachtlijst!
De organisatie, in handen van Hidde de Swart, Danny van As, Frank Wessels en Roy Guelen, laat weten: “De doelstelling is nog steeds dat we mensen die vroeger voetbalden en gestopt zijn, nu toch proberen te behouden voor de club om zo recreatief gezellig te voetballen in een kleine ruimte. Maar we zijn zo gegroeid dat nu zelfs teams van AWC en Alverna meedoen. En dat vinden we superleuk want dat  hadden we aan het begin niet kunnen bedenken!”

De 7×7 competitie speelt door Corona dit seizoen nog 3 wedstrijden op de Suikerberg, maar volgend seizoen is het weer gewoon tweewekelijks ff ballen en daarna snel bieren! Supergezellig toch?!
En dat vinden de voetballers ook. Ze waren zo blij dat ze vrijdag weer konden spelen! “Heerlijk!”, “wat hebben we dit gemist!” en “gezellig met vrienden zijn!”. lieten ze lachend weten. De kop is eraf. Wijchen gaat langzamerhand ook weer sporten!

Tags: , , , ,
Naar boven ↑  • Partners