Foto’s: Repareren is al 6 jaar geld besparen bij RepairCaféWijchen!

Zaterdag 3 oktober was u weer van harte welkom bij RepairCaféWijchen om een reparatie te laten uitvoeren terwijl de koffie met een koekje klaar stond. Het was tevens het 6-jarig bestaan van het gezellige repaircafé. Daarom kwam onze burgemeester Marijke van Beek speciaal op bezoek in Wijkcentrum OZO aan de Urnenveldweg 10. Ze trakteerde de vrijwilligersorganisatie, bestaande inmiddels uit 14 medewerkers, op lekkere taartjes en liet weten dit prachtige initiatief zeer op prijs te stellen! Verbeek liet weten: “Het RepairCaféWijchen heeft een 3-ledige functie. We gaan allereerst steeds meer naar een duurzamere samenleving. Daarnaast voor mensen met een smalle beurs en vergeet zeker ook de sociale functie niet. Binnenkort gaat ook Alverna een repaircafé krijgen en dat is natuurlijk helemaal prima!” Bij de werkzaamheden van RepairCaféWijchen moet u denken aan het uitvoeren van reparaties aan kleding, computers en elektrische apparaten. Superhandig en stukken voordeliger dankzij de vele deskundige vrijwilligers!

Wist u dat het RepairCaféWijchen elke eerste zaterdag van de maand geopend is van 10.00 tot 13.00 uur. U kunt dan tot 12.30 uur te herstellen/repareren spullen inbrengen. Plaats van handeling is altijd wijkcentrum OZO aan de Urnenveldweg 10 in Wijchen.

Het RepairCafé meldde ook: “Let op: bij gewijzigde coronarichtlijnen kunnen we noodgedwongen mogelijk niet open gaan, houd onze website in de gaten!”

Agenda 2020
zaterdag 7 november
zaterdag 5 december

Kijk ook eens op www.repaircafewijchen.nl

Tags: , , ,
Naar boven ↑  • Partners