Foto’s: Moors Constructie en Machinebouw Bergharen wint Ondernemers Award 2019!

Op dinsdag 12 november was er in het vernieuwde Eromespand de Ondernemers Awards 2019 van Wijchen. Ondernemend Wijchen was met velen gekomen en zag dat de Aanmoedigingsprijs voor BSO Scharrelnest was. Proficiat!
De 2e prijs van de avond was de Publieksprijs die gewonnen werd door het Videoproductiebedrijf Your Productions. Proficiat!
De grote winnaar van de avond was het Bergharense bedrijf Moors Constructie en Machinebouw! Zijn wonnen voor Berko Wijchen en Hotel-Café-Restaurant Hoogeerd dé Ondernemers Award Wijchen 2019. Proficiat!

Het was een gezellig en goed georganiseerd event voor ondernemend Wijchen en hopelijk vind het over 2 jaar weer plaats. Complimenten voor de organisatie, bestaande uit voorzitter Jeroen de Laat, penningmeester Jos Kersten, secretaris Yvette Akkermans Hazekamp en Monique Schaap-Kersten voor de sponsoring en Wendy van Cuijk voor de communicatie!
Hét netwerkevent van het jaar bij Eromes Marko – De Meshallen- met medewerking van de coverband De Coronas was een groot succes!

Tags: , , , ,
Naar boven ↑  • Partners