Foto’s: Leuke 6-kamp bij sv AWC voor jeugdleden o8 t/m o19!

Op zaterdag 29 mei werd er op het sportterrein De Wychert 1 in Wijchen een gezellige  6-kamp georganiseerd voor de jeugdleden van AWC. Het motto was “Samen één, Samen beter”.

De Wijchense voetbalclub liet weten: “Yes, we kunnen als sportvereniging steeds meer! Hoewel onze jeugdleden lekker doorgetraind hebben dit voetbalseizoen en elk weekend onderlinge wedstrijdjes en toernooitjes hebben gevoetbald, missen we de competitie ontzettend. En nog steeds! We staat bekend als een échte Wijchense ontmoetingsplek, waar je samen met je vrienden je passie voor voetbal beleeft. De diverse initiatieven die hiervoor het afgelopen jaar, ondanks de beperkingen zijn opgestart, passen hier dan ook helemaal in thuis!

Om eens wat anders te doen dan onderlinge wedstrijdjes en mixtoernooitjes, ontstond bij een aantal o8-trainers het idee voor het houden van een 6-kamp. Al snel breidde dit initiatief uit voor alle jeugdleden van o8 t/m o15 en in aangepaste vorm voor o17 en o19. Spelers/speelsters namen het tegen elkaar op tijdens o.a. een penaltybokaal, flesjesvoetbal, estafette, schieten op goal met een snelheidsmeter, voetbalsjoelen en nog veel meer!”

De sportkantine mocht haar terras weer openen en het was ook nog eens mooi weer!
Helaas mochten bezoekers – en dus de ouders – nog niet aanwezig zijn bij deze sportieve dag, maar daar was de pret bij de jeugd niet minder om!

Tags: , , , , , , ,
Naar boven ↑  • Partners