Foto’s: ‘HartVoorMekaar’ maakt “De beste wens” bekend en eert Henk Sanders!

Op zaterdag 18 januari presenteerde “Stichting HartVoorMekaar” in de sporthal van Wijkcentrum Zuid de trekking van ‘De beste wens’ voor uzelf én uw buurt. De vrijwilligersorganisatie verwelkomde de bezoekers met een hapje en een drankje. En speciaal voor de kinderen was een sport- en spelparcours uitgezet door jongerenwerker Rick van MeerVoorMekaar.

Om 15.00 uur liet wethouder Geert Gerrits weten dat van 3 mensen de wens voor de wijk (van de 40 haalbare ingezonden wensen) vervult zal gaan worden! Dat zijn: Christophe Neve, Tom Pelser en Marjan Trum. Met hen zal contact opgenomen worden. Henk Sanders deed de trekking van de persoonlijke wens (van de 31 wensen). Het was Mevrouw Kai Tunyanom die een stofzuiger won. Proficiat!

Wat Henk niet wist was het feit dat hij speciaal geëerd werd voor zijn jarenlange belangeloze werk voor het winkelcentrum, de wijkvereniging, de bewoners en nu ook weer voor Hart van Zuid!!
Henk stond deze keer met zijn mond vol … maar de slager genoot er zeker van!

De bezoekers konden tevens van de gemeente Wijchen alle informatie krijgen over het project Hart van Zuid en het boekje ontvangen over de toekomstplannen! Het was een gezellige middag.

Tags: , , , ,
Naar boven ↑  • Partners