Foto’s en video: Met MKB Wijchen de boot in!

Woensdagmiddag 20 juni gingen de leden van MKB Wijchen aan boord van MS Rigoletto, één van de schepen van Sijfa Cruises. Tijd om de zomer in te luiden!
Na verwelkoming met koffie of bubbels heette Hans Janssen, manager van Sijfa Cruises, de ondernemers van harte welkom. Met de vloot van Sijfa Cruises bevaren zij de belangrijkste Europese rivieren, zoals de Donau, de Rijn en de Maas. Zij organiseren evenementen op hun schepen, maar ook bedrijfsbijeenkomsten en feesten. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens de Vierdaagsefeesten het vuurwerk aanschouwen vanaf een schip. Hans Janssen nam de gasten ook nog kort mee in de ‘kracht van verleiding’ als modern marketinginstrument. Hij refereerde daarbij ook naar het najaarscongres 2017 van MKB Wijchen, waar Jos Burgers de ondernemers stimuleerde ‘Eén fan per dag’ te maken.
Na het welkomstwoord van Hans Janssen kregen de MKB’ers de gelegenheid het schip van boven tot onder te bekijken en zich te laten verrassen door de mooie inrichting en het vriendelijke personeel. Uiteindelijk stond bijna iedereen op het zonnige bovendek en werden de trossen losgegooid. Rob Jaspers, een groot kenner van de Waal en de benedenstad, was intussen ook aan boord gekomen. Op enthousiaste wijze vertelde hij de ondernemers vele wetenswaardigheden over de geschiedenis, de aanleg en het gebruik van de Waal en de directe omgeving. Ondertussen werden er culinaire hapjes rondgebracht en kon er uitgebreid gepraat en genetwerkt worden.
MKB Wijchen had een mooi begin van de zomer! Op naar het volgende evenement van MKB Wijchen op 11 oktober 2018: een bedrijfsbezoek van Briggs & Stratton. Wil je meer weten over wat MKB Wijchen voor ondernemers kan betekenen, neem dan contact met ze op via de website.

De video van dit MKB-uitje is te zien op het Youtubekanaal van Wijchensnieuws.nl.

Tags: , , ,
Naar boven ↑  • Partners