Sport

Gepubliceerd op 8 juli 2019

Fietscross: Lieke Klaus Nederlands Kampioen BMX in Erp!

  Op zondag 7 juli is Wijchen, naast Laura Smulders waarover we al eerder berichtten, wederom een kampioen rijker geworden! De 29-jarige Lieke Klaus werd Nederlands Kampioen BMX! Lieke vertelt: “Afgelopen zondag heb ik meegedaan aan het NK BMX te Erp, in de klasse women 17+. Mijn doel was om mijn titel te prolongeren, en dat is me gelukt. Als ik terugkijk op het weekend ging het allesbehalve vanzelf. De trainingen verliepen niet zo lekker als de afgelopen weken en ook voelde ik me minder sterk dan anders. Toch heb ik ieder rondje op mijn naam weten te schrijven en ging ik ook in de finale als eerste over de finish.

  De maand juli is sowieso een spannende maand, waarin ik ook meedoe aan de EK en WK. Dit jaar kan ik dus voor de 3e keer op rij 3 titels winnen.

Zondag 14 juli worden de EK 25+ verreden te Valmiera, Letland en op ‬donderdag 25 juli worden de WK 25+ verreden te Zolder, België. Ik hoop dat ik dan mijn moeder een mooi verjaardagscadeau kan geven want die is die dag jarig!”‬

  W‪e feliciteren Lieke met haar, in totaal nu ‬10e BMX NK‪-titel!!

Tags: , , , , ,
Naar boven ↑  • Partners