Ondernemers

Gepubliceerd op 25 juli 2019

Fabian van DLC Airless Spuitwerken straks bij Jinek!

Fabian de la Croix zal vanavond 25 juli bij het bekende praatprogramma Jinek op NPO1 vanaf 23.10 uur te zien zijn (hij zou daar gisteren al verschijnen, maar de dood van Rutger Hauer kreeg uiteraard voorrang). Ja, er is een hittegolf aan en dan worden de planten weer snel dor. De inmiddels landelijk bekende Wijchenaar bood vorig jaar al dé oplossing voor dit probleem.

  Fabian plaatste een video online met daarin beelden van hemzelf met zijn spuitpistool dat een verdorde buxus mooi groen spoot. De video is een jaar later inmiddels al ver boven de miljoen keer bekeken over de hele wereld! Het belangrijkste aspect is dat de buxusplanten of een gazon – kortom alle groene planten – met een kleurstof met een voeding, aangemaakt met water, een boost krijgen die maanden duurt. Het mooie hiervan is tevens dat het 100% natuurlijk is.

  Fabian: “Naast onze core business is ‘DLC Biospray’ een leuke bijkomstigheid. Het is fijn om mensen te kunnen verblijden met een groene tuin!” Vanavond kijken dus naar Jinek en dan is ook de aangeleverde beelden van Your Productions nog te zien. Veel Wijchense inbreng dus! www.dlcspuitwerken.nl

Tags: , , , , ,
Naar boven ↑  • Partners