Prinsenkandidaten voor carnavalsvereniging De Wurmensoppers

Older eventsNext events

 

Foto: de Prinsengroep van Mark d’n Urste van 2018/19, fotograaf: Rob Jansen

Carnavalsvereniging De Wurmensoppers (Bergharen, Hernen, Leur) voelt langzaam weer de carnavalskriebels: “Na een hele mooie HOPstaclerun wordt het de hoogste tijd om het carnavalsvuurtje weer een beetje op te stoken richting het grote werk in februari. Dat doen we tijdens de Soppers Prinsjesdag op zaterdag 9 november in De Tolbrug aan de Stompendijk in Bergharen!

Een Prinsjesdag zonder klimaatdoelstellingen. Deze CO2-neutrale avond starten we om 20.00 uur met milieuvriendelijke optredens van de dansgarde waarbij zowel biologische- als niet-biologische ouders aanwezig mogen zijn… Uiteraard zijn ook de opa’s, oma’s, vrienden, boeren en vage kennissen welkom.

Wie wordt de opvolg(st)er van Prins Mark d’n Urste? Een Prins of toch een Prinses? Al 2 jaar op rij een Prins uit Bergharen dus nu toch maar een Hoogheid uit Hernen of Leur? Of is de traditie al om zeep geholpen en kan het nog erger?

Ron Bons zal, op zijn geheel eigen en energieke wijze, de 11 Prinsenkandidaten aan u bekend maken. Hoe hij dat doet houden we nog even geheim, maar des te meer mensen in de zaal, des te beter. Om 21.21 uur start de bekendmaking, dus je doet er goed aan om op tijd binnen te zijn.
Nadat de kandidaten bekend zijn, kunnen de verhoren en verdachtmakingen beginnen. Er is muziek met vele gezellige mensen, dus de ideale gelegenheid om even een kijkje te komen nemen. De entree is gratis en we begroeten je graag!

Dit is tevens de avond voor de 1e prijswinnaars van de optocht 2019 om hun wisselbeker in te leveren tegen een mooi cadeautje.

De Wurmensoppers
CV De Wurmensoppers Bergharen, Hernen en Leur