Vacaturemarkt in ‘t Mozaïek!

Older eventsNext events

 

Komt u ook naar de vierde Vacaturemarkt op donderdag 21 maart  in ’t Mozaïek aan de Campuslaan 6 in Wijchen. Het doel van de markt is het vinden van de juiste match tussen mensen die werk zoeken en werkgevers. U kunt gewoon binnenlopen tussen 13.00 tot 16.00 uur en bent van harte welkom.

Ga met een baan de deur uit

Werkgevers bieden tijdens de markt échte vacatures aan. Dat maakt de markt uniek. Mensen kunnen dus echt met een nieuwe baan de deur uitgaan. Heeft u plannen voor een eigen onderneming? Dan kunt u hier ook advies krijgen over het starten van een eigen bedrijf. Een kleding- en kleurencoach is aanwezig voor de juiste tips. U krijgt pas écht een goed overzicht van de vacatures op de Vacaturemarkt zelf. Het gaat in elk geval om banen in de techniek, de dienstverlening en de zorg. En er zijn verschillende uitzendbureaus aanwezig. Ook is er een professionele fotograaf voor het maken van een mooie profielfoto en kunt u Uw CV laten controleren.

Reserveer een plek op de markt

Bent u een ondernemer en heeft u vacatures? Reserveer dan een gratis plek op de markt. Contactpersoon is secretaris van Stichting HetWerkt! Wijchen Elly Hendriks. U kunt haar bereiken via secretaris@hetwerktwijchen.nl  of via 06 51 40 66 85. Zij vertelt u er graag meer over.

De vacaturemarkt is een initiatief van HetWerktWijchen