Tentoonstelling Franks Carnavalsonderscheidingen

Older eventsNext events

 

Dit jaar voor de 2e keer mag Frank van Maasdijk zijn carnavalsonderscheidingen tentoonstellen in de Spoorstraat 45 6602 AW Wijchen!

De Wijchense goedzak is er blij mee: “Er is nu een grotere ruimte beschikbaar in het pand, waardoor het mogelijk is meer aankleding als kleren, poppen, etc te laten zien!

 

Dit jaar heb ik er ook nieuwe attributen bij,zoals nieuwe carnavalspakken van o.a. Hans van Mameren, De Natte Schuit en van Feestexpert.nl. Ook hebben we kleding van het Hoshuuske te leen gekregen. Ook nieuw is Het Blik vol Carnavalskranten! Tevens heb ik van Hans van Mameren alle onderscheiden gekregen en dat zijn er veel!”

Frank zal zijn expositie op zaterdag 15 februari openen voor genodigden, samen met burgemeester Hans Verheijen, wethouders, de Prinsengroepen en diverse carnavalsverenigingen. Het publiek mag een dag later, op zondag 16 februari vanaf 10.00 uur, genieten van de prachtige expositie van Frank van Maasdijk!

Die tot slot Van Altena Levensmiddelengroothandel wil bedanken voor de sponsoring. De expositie is maandag, dinsdag, woensdag en donderdag geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur, vrijdag van 13.00 uur tot 21.00 uur, zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur (behalve zondag 23 februari i.v.m. de Optocht).