Super carnaval 2020 bij ‘t Witte Paard!

Older eventsNext events

 

Tijdens Carnaval 2020 van 21 t/m 25 februari in het Heldenjaar zal ‘t Witte Paard -tegenover het kasteel- een feesttent XXL plaatsen!

Tijdens dit 20-jarig Jubileumjaar pakt ‘t Witte Paard GROOTS uit! “En als we zeggen groots, dan bedoelen we ook letterlijk GROOTS! De gezelligste feesttent van Wijchen kwam de afgelopen jaren aanzienlijk ruimte te kort om alle Urnerijkers onderdak te bieden, maar daar komt nu verandering in want de tent zal XXL zijn!” laten de organisatoren Gijs Gommers en Ruud Sommerdijk trots weten.

Carnavalsmaandag 24 februari is de dag van het “Oer Wijchens carnavalsmatinee!”

“Vanaf 13.00 uur staat de krentenmik en een heerlijke borrel van het huis weer klaar om een aantal grote namen te verwelkomen zoals Prins Jurgen en zijn gevolg, de jeugdprinsengroep, het college van B&W en diverse Wijchense helden. Zij zullen met een ludiek spel weer strijden om de eeuwige roem en de titel ‘superheld’!
Als kers op de taart zullen deze carnavalsmaandag- naast onze welbekende huis dj’s Joris & Jorg – ook de Gebroeders Rossig hun opwachting maken en er weer één gezellige bende van maken!” besluiten de 2 enthousiaste Wijchenaren.

Borreltent ‘t Witte Paard | Plein t.o. het Kasteel | Wijchen