Strong Viking Obstacle Run ‘Water Edition’ op Berendonck

Older eventsNext events

 

Foto’s: Your Productions

Op zaterdag 15 en zondag 16 juni 2019 vindt de ‘Water Edition’ van de Strong Viking Obstacle Run plaats op en rondom recreatiegebied Berendonck in Wijchen. Aan deze populaire obstakelrun doen duizenden deelnemers mee. Tijdens het evenement blijft Berendonck bereikbaar voor dagrecreanten en bezoekers van het Waterski & Outdoorcentrum alsmede Golfbaan de Berendonck en Restaurant Magnolia’s.

Er zijn vele hindernissen op het parcours te vinden waarbij de nodige modder niet zal ontbreken. Het zijn zware beproevingen en deelnemers dienen dan ook over doorzettingsvermogen te beschikken. De start en finish van de run is op het strand, ter hoogte van de parkeerplaatsen A en B.

Op- en afbouw
Tijdens de op- en afbouw blijft Berendonck voor alle bezoekers bereikbaar. Bezoekers dienen er rekening mee te houden dat bepaalde delen van het recreatiegebied in de periode van 5 juni tot en met donderdag 20 juni in verband met de op- en afbouwperiode beperkt te gebruiken zijn.

Parkeren
Op recreatiegebied Berendonck is betaald parkeren van toepassing. Ook tijdens de Strong Viking Run is dit het geval. Op 15 en 16 juni zal een afwijkend parkeertarief van kracht zijn. Ook voor dagrecreanten en andere bezoekers geldt deze dag een hoger parkeertarief. Bezoekers met een geldige parkeerpas hebben op de normale wijze toegang tot het parkeerterrein. Indien gewenst kan men uitwijken naar recreatiegebied Groene Heuvels, Mookerplas of Wylerbergmeer. Deelnemers en bezoekers worden verzocht zoveel mogelijk gepast te betalen.

Meer informatie over de Strong Viking Obstacle Run is te vinden op www.strongviking.com.

Recreatiegebied Berendonck is eigendom van Leisurelands. Meer over Berendonck is te vinden op www.berendonck.nl.