Soamen op ’n Benkske: alléén en zin in een gezellige activiteit op zaterdagavond?

Older eventsNext events

 

Ieder mens maakt in zijn leven dingen mee die hem of haar het gevoel van eenzaamheid bezorgen. Vaak is dat kort, soms duurt het langer. De oorzaken zijn divers; het overlijden van een partner, pensionering of een ontslag, een scheiding of door ziekte. Kortom, omstandigheden die een gevoel van leegte veroorzaken. Heb jij het gevoel dat je er alleen voor staat en zou je daar wat aan willen doen. Wil je graag contacten op doen en iets ondernemen op zaterdagavond? Kom en doe dan gezellig met ons mee!

Soamen op ’n benkske organiseert een hilarische Jeu de Boules-avond op zaterdag 5 oktober. Speciaal voor inwoners uit de gemeente Wijchen die behoefte hebben aan een gezellige zaterdagavond. Je hoeft het spel nog niet te kunnen, het spel wordt uitgelegd. Kletsen kan natuurlijk ook en voor een drankje en een hapje wordt gezorgd. Het belooft een leuke avond te worden. We sluiten de avond af met een drankje. Kom je ook?

Soamen op ’n benkske is een werkgroep die ruim een jaar geleden is gestart om iets te doen tegen dat gevoel van eenzaamheid. Dat doen wij door gezellige en terugkerende activiteiten te organiseren. Tijdens de afwisselende, ontspannende activiteiten ligt de nadruk op gezelligheid en ontmoeten.

De Jeu de Boules-avond is op zaterdagavond 5 oktober, vanaf 19.30 uur is de inloop. De locatie is Petanque Vereniging Le Chateau Wijchen, Veenseweg 17, Alverna. De entree bedraagt € 10,- (inclusief consumpties).

Voor aanmelding of informatie: benkskewijchen@gmail.com , 06-83423258.