Unieke middag met speciale gasten bij ‘Soamen op ’n benkske’

Older eventsNext events

 

 “Soamen op ’n benkske” gaat weer een unieke gezellige middag organiseren met speciale gasten.


Jo Toonen gaat u deze middag laten lachen en gastspreekster Gonnie Lamers neemt u mee in hoe we het alleen-zijn kunnen doorbreken. En er is een verrassings-act – maar die blijft nog even geheim…

 gastspreekster Gonnie Lamers

“Soamen op ’n benkske” organiseert activiteiten voor Wijchenaren die veel alleen zijn of waarbij de doordeweekse dagen lang duren. De nadruk tijdens de activiteiten ligt op gezelligheid, ontmoeten en je thuis voelen. Komt u ook naar deze unieke middag met speciale gasten?

Deze middag wordt in samenwerking met ZZG zorggroep georganiseerd en vindt plaats op woensdag 27 november in het Kompas van Meander aan de Passedwarsstraat 69b in Wijchen van 14.00 tot 17.30 uur (inloop 13.45 uur). De entree bedraagt voor deze middag € 5 en is inclusief consumpties. Wilt u deelnemen of kent u in uw omgeving iemand met een beperkt sociaal netwerk die u graag zou willen aanmelden voor deze fijne unieke middag, dat kan via benkskewijchen@gmail.com. Wilt u liever niet alleen komen, dan is begeleiding van familie of vriend of vriendin van harte welkom op deze bijeenkomst.

Deze middag kent een maximum aantal zitplaatsen, dus vol=vol. Aanmelden kan tot 20 november.

Heeft u vragen of wilt u zich al opgeven met of zonder begeleider, dan kunt mailen: benkskewijchen@gmail.com.

 

Soamen op ’n benkske
Elaine van Haren
Sjaak Jansen
Angelique Haas
Pieter van der Have
Leonie van den Nieuwenhuijzen

ZZG Zorggroep
Corry Custers
Medewerkers ZZG zorggroep en vrijwilligers