Project 75 jaar Vrijheid: Inloopavond MEERkunst

Older eventsNext events

 

Op woensdag 28 augustus organiseert de gemeente Wijchen samen met de Kunstkring Wijchen een inloopavond in het Huis van de gemeente aan de Kasteellaan 27. Graag willen we u op deze avond informeren over het project MEERkunst-‘Vrijheid op het water’. Dit is onderdeel van het project 75 jaar Vrijheid. Wilt u meer weten over MEERKunst of heeft u vragen? Kom dan naar de inloopavond. U kunt gewoon binnenlopen tussen 19.00 uur en 20.30 uur. De koffie en thee staan klaar.

Uniek project
Een van de activiteiten binnen het project 75 jaar Vrijheid in de gemeente Wijchen is MEERkunst. Deze tijdelijke tentoonstelling wordt georganiseerd door KunstKring Wijchen. Van april 2020 tot september 2020 liggen er 15 kunstwerken (die vrijheid verbeelden) in het Wijchens Meer. Een mooi, uniek project waarmee we stilstaan bij de betekenis van vrijheid. De plaatsen van de kunstwerken bepalen we samen met belanghebbenden zoals Waterschap Rivierenland, Natuur & Fauna, de visvereniging en de kunstenaars. Een rondje langs het Wijchens Meer wordt dan een bijzondere beleving.

Meer informatie
Kijk op www.kunstkringwijchen.nl/meerkunst voor meer informatie. Of kijk op www.wijchen.nl/75jaarvrijheid voor informatie over alle activiteiten. Heeft u vragen over het project 75 jaar Vrijheid? Dan kunt u contact opnemen met projectleider Tanja Bruins via t.bruins@drutenwijchen.nl