Themabijeenkomst “Mantelzorg” en uitreiking van de Zilveren Roos

Older eventsNext events

 

Eind 2019 hebben we u uitgenodigd voor een thema-avond over Mantelzorg die afgesloten wordt met de uitreiking van de ZILVEREN ROOS aan twee mantelzorgers. We horen dat onze uitnodiging wat verloren gegaan is in de mails die rond oud en nieuw verstuurd zijn. Vandaar deze hernieuwde uitnodiging.

In Wijchen is de uitreiking van de ‘ Zilveren Roos’ inmiddels een begrip. De roos als symbool van liefde, genegenheid, aandacht en betrokkenheid. De roos als universeel symbool en voor alle mensen. De PvdA toont de roos dan ook trots in haar logo. Daarvoor staan we.

Een opsteker voor iemand, die zich op sociaal-maatschappelijk gebied voor de plaatselijke samenleving verdienstelijk heeft gemaakt.

Ditmaal spreken we waardering voor twee mantelzorgers uit door hen beiden een  Zilveren Roos te geven.

Eerder op die avond besteden we aandacht aan de problematiek van mantelzorg.

  • Loesan Peters, directeur van het Odensehuis in Wijchen, geeft een inleiding over de vaak schrijnende omstandigheden van mantelzorgers en mogelijkheden om hun situatie te verlichten.
  • Riet Haefkens, zelf mantelzorger, vertelt over haar intensieve en langdurige ervaringen met mantelzorg
  • We presenteren vanuit verschillende invalshoeken persoonlijke, soms confronterende, soms ontroerende voorbeelden van mantelzorgontvangers en hun mantelzorgers in onze directe omgeving.
  • Er is gelegenheid om met elkaar te discussiëren en mantelzorgervaringen uit te wisselen.

Ook  nieuwsgierig?   Kom dan op dinsdag 21 januari 2020 om 20.00 uur naar het  KASTEEL VAN WIJCHEN, Kasteellaan 9a Wijchen. Inloop is vanaf 19.30 uur. Het programma duurt tot 22.00 uur. Na afloop staat er een drankje voor u klaar en brengen we een toast uit op 2020. 

Heeft u zich nog niet aangemeld? Dan kan dat via PvdA.BW@gmail.com.  En u ontvangt het programma dan enkele dagen voor de bijeenkomst.

Uw introducé is eveneens welkom.

Van harte hopen we dat we u mogen begroeten. Namens het bestuur van de afdelingen PvdA Beuningen en Wijchen, Frans Dolmans, voorzitter en Tony Peters-Duits, vicevoorzitter