Kasteel Hernen: Theater in de kasteeltuin!

Older eventsNext events

 

foto: Hernen kidsweken Theater in de tuin Ton Rothengatter

Theater de Rode Maan speelt in de kasteeltuin van Hernen de vrolijke muzikale familievoorstelling ‘de Drie Sinaasappels’

Een origineel sprookje waarin een verwonderd meisje meerdere dieren ontmoet en samen met een ongelukkige prinses op zoek gaat naar de Drie Sinaasappels”.

“Juice zorgt voor de schapen. Ze ligt te slapen als er een oranje bal in haar schoot wordt geworpen. Als ze deze ontdekt is ze verwonderd en blij tegelijk. Dan komt er een kikker die de bal ook mooi vindt. Hij bedenkt iets slims waardoor ze de bal aan hem geeft.

Kinderen worden uitgenodigd om zo nu en dan geluiden te maken en mee te spelen. De voorstellingen zijn geschikt voor kinderen van 3 t/m 9 jaar. Na de voorstelling kan je het kasteel nog verkennen en het geheim van de verdwenen toren ontdekken.

  • Datum en Tijden: dinsdag 18 augustus om 13.00 en 14.30 uur.
  • Entree(theater in de tuin + na afloop entree kasteel): Alle leeftijden: € 9,50
  • Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen op vertoon van kaart € 3,00
  • Museumkaart-houders op vertoon van jaarkaart: Alle leeftijden € 3,00
  • Adres: Kasteel Hernen, Dorpsstraat 40, 6616 AH Hernen.
  • Meer informatie: https://hernen.glk.nl

‘Theater in de tuin’ is onderdeel van zijn er weer de Kids-Zomerweken 25 juli t/m 30 augustus op kasteel Hernen en elke dag die we open zijn is er iets extra’s te doen voor de kinderen. Als je op deze dagen de gewone toegangsprijs betaalt (€ 5,00) mag je met de “pratende lamp” op avontuur door het kasteel, ontdek je het spannende verhaal over het geheim van de verdwenen toren en kan je gratis of tegen een kleine meerprijs meedoen met een superleuke activiteit.