Kunstkring Wijchen: open inloop ‘Kunst begint hier!’

Older eventsNext events

 

Onder het motto ‘Kunst begint hier!’ organiseert Kunstkring Wijchen op zondag 1 september een open inloop waar je kennis kunt maken met het aanbod aan cursussen beeldende kunst in de omgeving van Wijchen. Overweeg je een cursus te gaan volgen, kom dan langs om de docenten/kunstenaars te ontmoeten, en ontdek welke cursus of workshop je het meeste aanspreekt.

Aan het eind van de zomer maken veel mensen  plannen om een nieuwe cursus of workshop te gaan volgen. Uit een beschrijving alleen is niet altijd op te maken of een cursus echt bij je past. En soms gaat het over een voor jou onbekende  techniek waar je je niet meteen een voorstelling van kunt maken.

Deze inloopmiddag is een perfecte gelegenheid om je te oriënteren en al je vragen direct te stellen aan de aanwezige kunstenaars/cursusleiders. Dat zijn in ieder geval:

 

Waar en wanneer
De middag vindt plaats in het Kunsthuis (voormalig gemeentehuis) Kasteellaan 22-24, 6602 DE Wijchen, zondagmiddag 1 september 2019,  van 12 tot 17 uur. Toegang is gratis.

 

Wat is het Kunsthuis? 
Het Kunsthuis is een deel van het voormalig gemeentehuis van Wijchen dat op dit moment beschikbaar is voor allerlei activiteiten rond kunst.
Het Kunsthuis staat open voor iedereen die iets wil doen met of voor kunst: een expositie, bijeenkomst, workshop – het kan allemaal.
Er staat het een en ander gepland, maar er is ruimte voor meer. Dus heb je een idee waarvoor je het Kunsthuis zou willen gebruiken, neem dan vooral contact op!