‘Kuikenknuffelen’ op Scharrelnest aan de Oosterweg

Older eventsNext events

 

Tijdens “het Kuikenknuffelevenement” op zaterdag 20 april van 10.00 tot 17.00 uur kunt u een kijkje nemen in de BSO Scharrelnest aan de Oosterweg in Wijchen.

BSO Scharrelnest is een kleinschalige opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar en een plek waar veel te beleven valt en veel ruimte is om te spelen. Het is gevestigd op een boerderij-camping met veel dieren en gezellige sfeervolle binnen- en buitenspeelruimte. Voor kinderen is het erg leuk en leerzaam om in contact te komen met de natuur. BSO Scharrelnest heeft een mooie huiselijke binnenruimte met een ruime woonkeuken en tevens verschillende plekken waar de kinderen allerlei activiteiten kunnen doen.

Kortom, zeker de moeite waard om met de kids een kijkje te komen nemen. Er is tenslotte van alles te beleven en wie wil nu niet even lekker met de grappige kuikentjes knuffelen?!

Ook paasmaandag 22 april kunt u nog gezellig komen knuffelen aan de Oosterweg 263. Het is raadzaam om met de fiets te komen i.v.m. weinig parkeerplekken. Daarnaast is het natuurlijk gezond! www.scharrelnest.nl