Kubb-toernooi tijdens Nationale Burendag Wijchen-Noord

Older eventsNext events

 

foto: burendag 2018

Op zaterdag 26 september is het weer nationale Burendag.

In dat kader organiseert Wijkvereniging Wijchen-Noord weer een Kubb toernooi voor jong en oud.
Wijkvereniging Wijchen-Noord is ook dit jaar weer op zoek naar teams uit Gemeente Wijchen die hieraan mee willen doen. Vanaf 2 personen kun je je als team al inschrijven (kinderen, volwassenen en ouderen, iedereen kan meedoen). In deze tijd is dit een ideaal spel om lekker buiten met je gezin te doen! Kubb is een spel waarin 2 teams van elkaar een aantal blokken om moet gooien, dit uiteraard met spelregels.
Het Kubb-toernooi zal in park Noord worden gehouden van 13.00 tot 16.00 uur. Daarna is er nog een kleine prijsuitreiking. Deelname aan het toernooi is gratis.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met de maatregelen van het RIVM. Park Noord is een groot grasveld met voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden tussen elkaar en tussen de diverse Kubb speelvelden. We zorgen voor handschoenen en desinfecterende handgel. Als het kabinet besluit om in september beperkt of geen evenementen toe te laten, zullen we alle ingeschreven deelnemers op de hoogte brengen van een aanpassing of annulering van het toernooi.
Bij een eventuele slechte weersverwachting zullen wij een alternatieve binnen activiteit aanbieden, uiteraard wordt u ook daarvan op de hoogte gebracht.

Zin gekregen om mee te doen? Stel dan een team samen met bijvoorbeeld je gezinsleden (2 à 3 personen) en meld je aan via activiteiten@wvwn.nl.
Dit kan t/m 12 september 2020. Na de slotdatum van de inschrijving ontvangen teams een mail met overige informatie over het Kubb toernooi.