Kermis! Het gezelligste dorpsfeest van Balgoij

Older eventsNext events

 

Het gezelligste dorpsfeest van Balgoij komt er weer aan. In het weekend van 6 t/m 9 september is het weer tijd voor de jaarlijkse kermis. Feesten, dansen, zingen, botsen, kletsen, lachen en winnen, het kan er allemaal. Dorps, maar een welkom voor iedereen!

De organisatie, in handen van CV de Moaslanders, is er weer in geslaagd een fantastisch programma samen te stellen.

  • Vrijdag avond start het feest in de tent met een optreden van live band ‘Catch’.
  • Op zaterdagmiddag omstreeks 15.00 uur zal de kermis officieel geopend worden waarna de jeugd zich naar hartenlust uit kan leven in de attracties op het gezellige kermisterrein. De ‘grote’ jeugd kan dit vanaf het terras bij de tent prachtig aanschouwen waardoor de Ballegoyse kermis één feest is voor jong en oud.
  • In de avond zullen alle remmen los gaan met DJ Mike! Deze avond zal net als voorgaande jaren weer druk bezocht worden, om deze reden zal er op zaterdag voortaan een bewaakte garderobe zijn.
  • Op zondag is iedereen om 12.00 uur weer in touw om te genieten van het kermisconcert van Harmonie en drumband Kunst en Vriendschap.
  • In het avondprogramma zal live band ‘Summerland’ menigeen weer luchtgitaar laten spelen.
  • Op maandag wordt het voor de laatste keer nog even kei gezellig, voor de jeugd op het kermisterrein en in de tent  zullen ‘The Hippies’ voor een spraakmakend slot zorgen.

Plezier en spektakel beleef je op de Ballegoyse kermis. Iedereen van jong tot oud is van harte welkom!