HetWerkt!Wijchen: Op zoek naar werk? Samen sterk!

Older eventsNext events

 

Wij zoeken mensen die samen met ons op zoek willen gaan naar werk.

Ons idee

Ons idee is simpel. Samen sterk!  We vormen een groep van zo’n 5 personen en gaan samen aan de slag. Op zoek naar werk  waar behoefte aan is en waarvoor klanten een redelijke vergoeding willen betalen. We steunen elkaar daarbij en maken gebruik van elkaars talenten. We doen dat samen.

Samen bepalen we hoe we het gaan aanpakken. Misschien wordt het een klein bedrijf.

Of een groep mensen die willen samenwerken. Op zoek naar werk.

Kan dat wel?

Zo’n idee roept natuurlijk allerlei vragen op. Mag dat zo maar? Hoe zit het met je uitkering? Welke risico’s loop je? Is het werk niet te simpel of juist te complex? Goede vragen, die we samen zullen beantwoorden. We lossen problemen op en zoeken naar een manier waarop het wel kan en verantwoord is.

Op dinsdag 19 oktober organiseert HetWerkt!Wijchen vanaf 10.00 uur bij Thuis bij Fien weer een café. We lichten het idee dan nader toe en we beantwoorden vragen. Ook peilen we of er belangstelling is onder de aanwezigen om samen een vervolgafspraak te maken.

Aansluitend presenteren medewerkers van De Gelukzoeker hun ideeën. De bijeenkomst is vrijblijvend.  Belangstellenden zijn van harte welkom. Kom samen! Ben je verhinderd op dinsdag 19 oktober en heb je wel interesse om mee te denken over dit initiatief mail dit dan naar info@hetwerktwijchen.nl

  • Plaats: Thuis bij Fien, Oude Klapstraat 10, Wijchen.
  • Tijd: van 10.00 uur tot 12.00 uur inloop vanaf 09.45 uur.
  • Gratis toegang,
  • gratis koffie/thee
  • Coronacheck van toepassing