‘Happy Halloween’ in Abersland!

Older eventsNext events

 

Happy Halloween!

Halloween is in aantocht. Een leuk griezel/snoepfeest voor kinderen. De organisatoren uit Abersland vertellen: “Daarom gaan wij zaterdagavond 26 oktober tussen 18 en 21 uur met de kinderen door de wijk Abersland Trick or Treat doen. Alle kinderen (jong en oud) uit de wijk Abersland mogen mee doen! Ouders en/of begeleiders zijn ook van harte welkom.
Er zijn prijzen te winnen voor beste outfit kinderen, beste outfit volwassenen, best versierde huis, beste entertainment, publieksprijs en er is een kleurplaat wedstrijd.

We verzamelen tussen 17.00 en 17.15 uur op het schoolplein van Het Zuiderpad (Oudelaan 2102). Op het schoolplein zijn er leuke halloween activiteiten te doen, zoals spelletjes, knutselen, iets lekkers maken of luisteren naar een spannend verhaal. Dus wees op tijd, want er is genoeg te doen.
Om 18 uur splitsen we op in groepjes om verspreid door te wijk te gaan. Ook als het regent gaat het evenement gewoon door.

Een week voor het evenement bezorgen wij een informatiebrief huis aan huis door de wijk met daaraan een spookje. Mogen de kinderen bij jou thuis aanbellen? Hang het spookje dan uiterlijk 25 oktober zichtbaar voor het raam of op de deur.

Aanmelden als aanbelhuis kan via www.abersland.com/kaart
Aanmelden als deelnemer kan via www.facebook.com/events/360817428033870
of stuur een mailtje naar halloween@abersland.com

Wij hopen er met zijn allen een Happy Halloween van te maken!”