Go(e)d ont-moeten bij Parousia Wijchen

Older eventsNext events

 

De Evangelische gemeente Parousia Wijchen nodigt u van harte uit: “Wij zijn een kerk voor de buurt en betrokken bij de wijk. Daarom nodigen wij jou uit om bij ons langs te komen!  Wat je achtergrond ook is, wie je bent en wat je verhaal is, jij bent welkom!
Wij zijn een jonge enthousiaste kerk die jou graag wil leren kennen. Iedere zondag komen wij samen in het Noorderlicht om onder leiding van onze band te zingen en om elkaar en God te ontmoeten.

Kom zoals je bent, voel je vrij! Wij hopen dat ons thuis ook jouw thuis mag worden. Op zondag 15 september staat om 10:30 uur de koffie voor je klaar! Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten!

Het programma van zondag 15 september:
Vanaf 10:30 uur staat de koffie met wat lekkers klaar. Om 11:00 uur start de samenkomst onder leiding van onze band en zullen we met elkaar stilstaan bij het thema Go(e)d ont-moeten! Een eigentijds thema over hoe we minder moeten door meer samen de  verbinding te zoeken. Er is een crèche voor kinderen tot 4 jaar. De kinderen vanaf 4 tot 12 jaar hebben hun eigen programma. Aansluitend trakteren wij op een lunch in de zaal van de Wijkvereniging.

Graag tot ziens! Je kunt gewoon binnenlopen.

Wij komen elke zondag samen om elkaar te ontmoeten, waar ook jij natuurlijk van harte welkom bent.”