Gemeente Wijchen organiseert kennismakingsbijeenkomst voor nieuwe inwoners

Older eventsNext events

 

Wilt u kennis met ons maken?
Elk jaar organiseert de gemeente Wijchen een kennismakingsbijeenkomst voor nieuwe inwoners. Inwoners die het afgelopen jaar in onze gemeente zijn komen wonen, hebben hiervoor een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Wilt u ook bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Heeft u voorgaande jaren van ons een uitnodiging gehad maar was u toen niet in de gelegenheid om te komen? Dan bent u zondag 1 september van harte welkom in Kasteel Wijchen.

Kennismakingsbijeenkomst
Om 11.00 uur heten we u van harte welkom in het kasteel van Wijchen. Wij stellen ons aan u voor en geven een korte presentatie over Wijchen. Daarna kunt u meedoen met een fietstocht of wandeltocht onder leiding van één van de collegeleden. U komt langs enkele mooie maar ook nuttige plekjes in Wijchen. We eindigen weer bij ons kasteel. Daarna kunt u een bezoek brengen aan het museum.

Aanmelden
Wilt u ook kennismaken met ons of meer te weten komen over Wijchen? Dan kunt u zich aanmelden door uw gegevens (naam, adres, aantal personen en uw keuze voor wandel- of fietstocht) te mailen naar t.bruins@drutenwijchen.nl. Doet u dit uiterlijk woensdag 28 augustus.