Netwerkbijeenkomst ‘Heb ik even geluk’ bij ‘t Mozaïek

Older eventsNext events

 

Bedrijven en organisaties in gemeente Wijchen opgelet. Op maandag 18 oktober a.s. om 16.00 uur organiseert ’t Mozaïek voor alle organisaties en bedrijven in gemeente Wijchen een wel heel bijzondere bijeenkomst.

Bijzonder om twee redenen. Na anderhalf jaar corona kunnen bedrijven en organisaties elkaar eindelijk weer ontmoeten (met de coronacheck-app). Juist in deze tijden is het belangrijk dat men elkaar blijven treffen. Daarom bieden we op maandag 18 oktober 2021 iets bijzonders aan. We gaan met elkaar een humoristische theatervoorstelling beleven: ‘Heb ik even geluk!’. Over een wel zeer actueel onderwerp, namelijk plezier op het werk.

‘Heb ik even geluk!’ is de solovoorstelling van Ewald van Kouwen, aanvoerder van de beweging Positief Coachen. Hij was tien jaar lang het televisiegezicht van de Consumentenbond en staat nu al dertien jaar in het theater. Vooral bekend van de voorstelling ‘Wel winnen, hè’ (voor iedereen die actief is bij sportclubs). Maar hij geeft ook al tien jaar lezingen bij gerenommeerde bedrijven en organisaties, zoals Rabobank, Belastingdienst en Start People.

Zijn nieuwe theatervoorstelling ‘Heb ik even geluk!’ is speciaal voor bedrijven en organisaties en gaat over werkgeluk: hoe kun je met z’n allen zorgen voor meer plezier op het werk. Juist in deze tijden een actueel en urgent thema.

De inloop is vanaf 16.00 uur, de voorstelling zelf van 16.30 tot 17.45 uur (zonder pauze). Na afloop is er een netwerkborrel.

De toegang en koffie/thee bij inloop is gratis, een drankje achteraf is voor eigen rekening. Het is belangrijk dat je je van tevoren aanmeldt door een kaartje te reserveren via de website www.mozaiekwijchen.nl. Maximaal 2 kaartjes per organisatie.

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:

  • Datum: Maandag 18 oktober 2021
  • Tijd: 16:00 uur
  • Locatie: Theaterzaal
  • Artiesten: Ewald van Kouwen
  • Voorstelling: Heb ik even geluk
  • Genre: netwerkbijeenkomst
  • Prijs: €o,-