Alverneese Doe Dagen = Alverneese Avonturen!

Older eventsNext events

 

Werkgroep Alverneese Doe Dagen nodigt lokale jeugd uit voor Alverneese Avonturen!

Wegens de maatregelen omtrent het coronavirus kan de dertiende editie van de Alverneese Doe Dagen, dé kindervakantieweek van Alverna, helaas niet plaatsvinden. Wel heeft de werkgroep plannen gemaakt voor een alternatieve, veilige activiteit die zijn voorgelegd aan en goedgekeurd door de Gemeente Wijchen.

De werkgroep Alverneese Doe Dagen heeft deze alternatieve activiteit op poten gezet om toch een leuke afsluiter voor de zomer van 2020 te kunnen bieden. Tijdens de Alverneese Avonturen worden de kinderen die op de Antoniusschool zitten of die woonachtig zijn op Alverna uitgedaagd in een spannende tocht door het bos of door het dorp, onder begeleiding van oudere Alverneese jeugd.

Inschrijven kan via www.alverneesedoedagen.nl tot 1 augustus 2020. Dit geldt ook voor de leiding (vanaf 13 jaar) die woonachtig is op Alverna. Alle praktische informatie kan gevonden worden op de website. De werkgroep hoopt in elk geval zo veel mogelijk kinderen uit Alverna te mogen ontvangen!

Over de Alverneese Doe Dagen:
Alverneese kinderen kijken altijd uit naar de laatste week van de schoolvakantie, want dan is het weer tijd voor de Alverneese Doe Dagen, ofwel hét kinderbouwdorp van Alverna vol sport, spel en heel veel plezier! De Alverneese Doe Dagen zijn voor alle kinderen uit groep 1 t/m 8 van de Antoniusschool en voor alle kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar die woonachtig zijn op Alverna. De Alverneese Doe Dagen worden, normaal gesproken, gehouden op Boerderijcamping “Bij de 3 Linden” aan de Geitweg 2 op Alverna.

Wij nodigen de kinderen uit Alverna wel uit om echte Alverneese Avonturen te komen beleven op 19 en 20 augustus (afhankelijk van de leeftijd). Ben jij er ook weer bij dit jaar? Vergeet je dan niet op te geven voor 1 augustus, via deze pagina.

Meer informatie: www.alverneesedoedagen.nl