Wijkcentrum

Gepubliceerd op 4 oktober 2021

Een naam gezocht voor nieuwe MFA Batenburg onderkomen!

Het bestuur van Stichting MFA Batenburg daagt alle bewoners van Batenburg uit om de beste naam te bedenken voor de nieuwe MFA. De ‘multifunctionele accommodatie’ aan de Hoppenhofstraat is flink in ontwikkeling en staat voor meer functies in één gebouw. De Batenburgse school St. Jan Baptist, de voetbalclub V.V. Batavia én het gemeenschapshuis de Hostert krijgen allemaal dit jaar nog een plekje in de MFA. Een gebouw waar sport, dorpsactiviteiten, onderwijs en inwoners elkaar ontmoeten. De MFA mag een naam krijgen, maar welke?

Daar mogen bewoners van Batenburg nu hun creativiteit op loslaten. De MFA is er straks voor alle Batenburgers, jong en oud. Wat vind jij een originele, geschikte of leuke naam? Of vind je ‘De Hostert’ het best passend? Het kan allemaal.

Stuur jouw naam in voor 30 oktober 2021 naar: info@hostertbatenburg.nl, of via een briefje: De Hostert, Grootestraat 9, Batenburg.

Vergeet niet je naam en adres te vermelden want er wordt een leuk cadeau verloot onder alle inzenders! Uit alle inzendingen maakt het bestuur een selectie. Daarna wordt de top-3 van dé best passende namen op www.hostertbatenburg.nl gepubliceerd, zodat alle bewoners op de favoriete naam kunnen stemmen. En dan is het simpel: meeste stemmen gelden.

Tags: , , , ,
Naar boven ↑  • Partners