Kunst & Cultuur

Gepubliceerd op 1 februari 2019

Doe vanaf 18 februari mee aan 6 gratis lessen zang, dans of toneel!

 

Houd je van dansen, zingen, spelen, voorlezen, fotograferen of lijkt het je leuk om mee te helpen met het decor voor een theatervoorstelling? Meld je dan aan voor het project “Talent in Wijchen”. De gratis lessen starten in de week van 18 februari dus schrijf je nu meteen in om zeker van je plek te zijn. 

Projectleider Dorien te Pas over Talent in Wijchen: “We wonen met 67 nationaliteiten in Wijchen en met dit project kan je elkaar ontmoeten en werk je samen naar een voorstelling toe, hoe gaaf is dat!”

  De gedachte achter dit project is: iedereen heeft talent! Ongeacht of je al lang of nog maar kort in Wijchen woont. In februari en maart kan je meedoen aan 6 gratis lessen zang, dans of toneel. Er zijn groepen voor 12-16 jarigen en voor volwassenen. Docenten van Theaterschool Hakoena geven les en werken met de groepen toe naar de voorstelling op zaterdag 13 april in de bibliotheek.

Het Wijchens fotokwartet, Voorlezen bij vluchtelingen en Decor maken
Talent in Wijchen biedt meer manieren om elkaar te ontmoeten. Heb je zin om mee te denken over het Wijchens fotokwartet? De organisatie: “Maandag 25 februari om 10 uur starten we in de bibliotheek. Kom langs als je meer wilt weten over deze activiteit waarin we wandelen, foto’s maken en jouw foto in het kwartet kan komen.

Voor een langduriger contact met anderstaligen bieden we daarnaast de ‘voorleesvisite’. 20 deelnemers gaan 20 weken voorlezen bij vluchtelingengezinnen. De Bibliotheek Wijchen verzorgt dit onderdeel, inclusief een workshop interactief voorlezen.

En de afsluitende voorstelling op 13 april wordt extra mooi door de graffitypanelen die deelnemers op 8 april gaan maken onder leiding van Moris Graffity.

Dankzij subsidie van het Oranjefonds, Kansfonds en de provincie Gelderland is deelname aan Talent in Wijchen gratis. Aanmelden voor de lessen en alle andere activiteiten kan via www.bibliotheek-wijchen.nl/talent of door te bellen naar 024 – 641 7144.”

Tags: , , , , , ,
Naar boven ↑  • Partners