Uitgaan

Gepubliceerd op 16 juni 2020

DJRonnie vraagt om Wijchense beelden

Is er geen fysiek feestje te vieren dan maar online feestje. Na de live-streaming van Beachparty, Rondje Hollands, Flugel Foutuh Feest Stream, Grote Tutti Frutti Show en Apresski Party, is het nu de beurt aan RONDJE WIJCHENS.

DJ Ronnie: “Voor dit thema ben ik op zoek naar bewegende beelden over Wijchen, dat mogen zowel nieuwe als oude beelden zijn. Deze beelden worden dan geprojecteerd op een green-screen tijdens het Rondje Wijchens, in deze live-streaming zullen de hits van o.a. Leon Klaus, Bar Gezellig, Gebroeders Rossig, Tim en Emiel, 4 Party, Vincent Verbiesen e.a. uit de speakers knallen. Heerlijke Wijchense muziek voor vaderdag op de zondagmiddag 21 juni vanaf 15:00 uur.

Zijn er nog suggesties, welke nummers er absoluut niet vergeten mogen worden, dan kun je deze al vooraf aanvragen op info@djronnie.nl, maar je kunt ze ook aanvragen live op de FB pagina van Ronnie Arts.

Rondje Wijchens is te zien op www.video-events.nl  maar ook op Facebook FeestDJ Ronnie.

Het zijn barre tijden, alle feestjes zijn vanaf de corona uitbraak tot en met september zijn gecanceld, gelukkig begint het nu weer mondjesmaat te lopen, niet met de “gewone feestjes” maar met RONNIES FOUTUH SJOW. Er mag buiten gefeest worden (volgens de richtlijnen van het RIVM), in de tuin of op de oprit, met RONNIES FOUTUH mobiel is dit handig te realiseren. Mensen willen toch een klein feestje al is het maar een uurtje even uit alle stress en zorgen met de heerlijke foutuh muziek. Dus voor een tuin-, verjaardags-, examen-, school-, BBQ-, terras- of zomaar een verrassingsfeest, komt DJRonnie voorrijden in zijn FOUTUH MOBIEL, voorzien van ledverlichting en pluche bekleding.

Als d’r nog vragen zijn kun je me altijd contacten, groetjes DJRonnie.”

www.djronnie.nl / Facebook FeestDJ Ronnie / Instagram feestdjronnie 0610156939

Tags: , , , , , , ,
Naar boven ↑  • Partners