Ondernemers

Gepubliceerd op 11 februari 2019

Digiflex genomineerd voor ‘Beveiligingsbedrijf van het jaar’!

  De Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven maakte op 8 februari bekend welke bedrijven genomineerd zijn om Beveiligingsbedrijf van het Jaar te worden. Daar zit ook het Wijchense bedrijf Digiflex Beveiliging & Telecom bij en eigenaar Roger Janssen reageert verheugd: “Ik ben erg blij met deze landelijke erkenning. We leveren tenslotte al jarenlang een goede kwaliteit.” Zoals gebruikelijk worden een technisch beveiligingsbedrijf en een particuliere beveiligingsorganisatie gekozen.
Het interessante van de door de ruim 600 leden tellende VEB georganiseerde verkiezing is dat puur naar kwaliteit en innovatief inzicht wordt gekeken. De bedrijfsgrootte speelt geen rol. Een bedrijf hoeft dus geen megaproject te realiseren om in aanmerking te komen. De jury bestaat feitelijk uit de kwaliteitsinspecteurs van de branchevereniging, die periodiek controleren of de bedrijven en hun projecten aan de eisen van de VEB 3 kwaliteitsregeling voldoen. Dat is sowieso een voorwaarde om erkend te kunnen blijven, maar het ene bedrijf voldoet nu eenmaal meer aan de eisen dan de ander. De uitblinkers lopen kans om genomineerd te worden.
Tijdens de algemene ledenvergadering op 28 maart worden de genomineerden en vooral natuurlijk de winnaars volop in de schijnwerpers gezet. Met de verkiezing wil de branchevereniging haar leden motiveren om nog sterker in te zetten op kwaliteit en innovatie.

  Voor de onderscheiding Beveiligingsbedrijf van het Jaar 2019 komen de volgende technische beveiligingsbedrijven in aanmerking:
Digiflex Beveiliging & Telecom uit Wijchen
Security Art te Oeffelt
Kerste Elektra & Beveiliging te Harmelen
Smart Techniek en Automatisering te Asperen
Daarnaast zijn de volgende particuliere beveiligingsorganisaties genomineerd.
LSH Security te Zaltbommel
Secutor Security BV te Venray
JMB Groep te Almere

www.digiflex.nl

  Roger Janssen kreeg een feestelijke taart van de VEB.

Tags: , , ,
Naar boven ↑  • Partners