Coronavirus

Gepubliceerd op 8 mei 2020

De Bibliotheek Wijchen gaat weer open!

Goed nieuws! De Bibliotheek aan de Campuslaan in Wijchen gaat vanaf maandag 11 mei weer open! Gefaseerd, zodat het veilig is voor klanten en medewerkers.

Dit kunt u verwachten
Van maandag 11 mei tot en met vrijdag 15 mei is de bibliotheek geopend van 10-12 uur en van 14-17 uur. Maandag en dinsdag kunnen de boeken ingeleverd worden die u nog thuis heeft. Vanaf woensdag 13 mei is er ook weer uitleen mogelijk. Kom maandag of dinsdag alvast en kom dan later in de week terug voor nieuwe boeken!

Wilt u uw vragen zoveel mogelijk online (info@bibliotheek-wijchen.nl) of telefonisch (024 64 171 44) stellen? Nieuwe klanten schrijven we graag online of telefonisch in. En werken en studeren doet u thuis. De leestafel en computerwerkplekken zijn nog niet beschikbaar.

Schoon en veilig
Zijn de mandjes op, dan vragen we u buiten te wachten. Mandjes en veel gebruikte oppervlakken worden regelmatig schoongemaakt.
Houdt u aan de anderhalvemeterregel. Kom alleen of maximaal met 1 ander persoon. Leen doelgericht boeken of reserveer ze. Bezorgen van reserveringen blijft mogelijk!

Tags: , ,
Naar boven ↑  • Partners