politiek

Gepubliceerd op 12 maart 2015

D66 op campagne in centrum Wijchen

Zaterdag 14 maart is D66 vanaf 11.30 uur aanwezig op de Markt in het centrum van Wijchen om met u in gesprek te gaan over de Provinciale Statenverkiezingen. Naast de fractie- en Wijchense D66-leden zal ook Kandidaat Statenlid Stan Hellegers (op plek nummer 7) aanwezig zijn. Het spreekt natuurlijk voor zich dat en de Wijchense  lijstduwer Willy Brink (nummer 47) ook graag het gesprek met u aangaat.

Wat is het belang van de Provinciale Staten en heeft Wijchen hier aan? D66 vindt het belangrijk dat iedereen meepraat en meebeslist over plannen die de leefomgeving van de mensen raken. Dat is een democratisch recht én, vindt D66, ook een democratische plicht. Mede dankzij de goede banden met D66 Gelderland heeft de Wijchense fractie zich onder andere sterk gemaakt voor een oplossing rondom de problematiek bij Knooppunt Bankhoef.

“We mogen stemmen voor de provincie en dáármee voor de Eerste Kamer. Een sterk D66 in de Eerste Kamer geeft ons landelijk de kans met onze ambities Nederland vooruit te brengen.” aldus Arjan Moerman van D66 Wijchen, “graag zetten we traditie van de in-gesprek-acties voort om met de inwoners van onze gemeente in contact te blijven.

Op de vroege dinsdagochtend is D66 ook aanwezig bij Station Wijchen. “Vooral dankzij de contacten van Willy Brink bij de NS en de samenwerking met D66 Gelderland hebben we ons sterk kunnen maken voor een betere inzet van de treinen in de spits. Het is dus vanzelfsprekend dat we ook op het station met reizigers het gesprek aan gaan”, licht Moerman nader toe.

Tags: , ,
Naar boven ↑  • Partners