Uitgelicht

Gepubliceerd op 3 juni 2021

Crowdfunding: Help familie Al Ouwer (Tayba supermarkt) uit de brand!

Bij de supermarkt Tayba van de familie Al Ouwer aan de Spoorstraat in Wijchen is in de nacht van woensdag op donderdag 3 juni een brand uitgebroken. Het pand raakte zwaar beschadigd door de brand.

Zeven jaar geleden gevlucht uit Syrië, alwaar hun winkel was gebombardeerd, vluchten ze via Jordanië naar Nederland en kwamen in Wageningen terecht. Door hard werken, dubbele banen, en alle eindjes bij elkaar te leggen konden ze hun droom in Wijchen waarmaken: weer een eigen winkel beginnen.

Heel hun hebben en houden hebben ze hierin gestoken. Totdat vannacht het noodlot toesloeg en hun droom in rook opging. Hun familie met 3 jongens en 2 meisjes kunnen het nog niet bevatten, waarom?!

In gesprek blijkt dat ze nog in Wageningen wonen, maar al heel lang op een wachtlijst in Wijchen staan voor een woning. Ook blijkt dat ze zich niet voor de inboedel en voorraad verzekerd hebben in de winkel – wat een strop!

Daarom het initiatief om voor het opbouwen en aanschaffen van de inventaris en voorraad een crowdfundingsactie op te starten, zodat deze leuke, speciale supermarkt weer snel open kan en Jehad met zijn van familie zijn droom toch waar kan maken – hier in Nederland – hier in Wijchen!
Alle beetjes helpen – doe jij ook mee?

Dit is de link van de crowdfundingsactie: gofund.me/be3aa7d2

#WijchenisSamenSterk

 

Tags: , , , ,
Naar boven ↑  • Partners