Coronavirus

Gepubliceerd op 25 maart 2020

Coronavirus Wijchen: de bibliotheek komt naar je toe

Bibliotheek Wijchen laat ons weten: “Reserveer via mijnbibliotheek een boek en wij brengen het boek thuis (let op dat je alleen boeken reserveert die op dit moment aanwezig zijn). Je kunt maximaal 5 boeken reserveren. Mocht het niet lukken om zelf te reserveren, dan kunnen wij je daarbij helpen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.30 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur. Of stuur een mailtje naar info@bibliotheek-wijchen.nl.

De boeken proberen we zo snel mogelijk thuis te bezorgen, maar houd er rekening mee dat dat een aantal dagen duurt, omdat veel mensen hier gebruik van maken.
Het is een extra service die wij bieden. Mocht het ons niet meer lukken, omdat er teveel vraag naar is of te weing medewerkers door uitval vanwege het coronavirus, dan moeten wij hier helaas mee stoppen.

Ook kun je gebruik maken van e-books en luisterboeken via onlinebibliotheek.nl
Houd onze website en facebookpagina in de gaten voor informatie en tips.

Voor vragen kan je mailen met info@bibliotheek-wijchen.nl

Zodra er iets wijzigt in ons beleid communiceren we dit zo snel mogelijk via onze website en social media kanalen.

Wat is de online Bibliotheek?
Via de online Bibliotheek heb je als Bibliotheeklid (alleen voor leden met een jaarabonnement *) toegang tot e-books en luisterboeken. Zo lees en luister je altijd en overal.

Breed aanbod e-books en luisterboeken
De online Bibliotheek heeft meer dan 28.000 e-books en ruim 3.600 luisterboeken. Het aanbod wisselt, zodat ze je steeds verrassende titels kunnen bieden. Hiervoor maken ze afspraken met uitgevers over online uitlenen. Ze doen hen best om je steeds blij te maken met nieuwe luisterboeken en e-books

Nog niet geregistreerd? Registreer je dan nu…

* Niet geldig voor Budgetabonnement, Tijdelijk abonnement en actieabonnementen.

Tags: , , , , ,
Naar boven ↑  • Partners