Entertainment

Gepubliceerd op 27 maart 2014

Concert Elmonte Alverna 29/30-3-2014

elmonte 1Van glitterbol tot luisterconcert

Eerdere jaren, meestal rondom de start van lente, was het Maaswaal College op een zaterdagavond geopend. Dan maakte de schoolverlichting plaats voor showverlichting, wordt de ‘grote aula’ ontruimd voor een groot podium en een ‘lounge gedeelte’. En om 20.00uur kwam je de school niet binnen, zonder een toegangskaartje te kopen… Het is dan tijd voor het concert van 3 acts van de muziekvereniging Echo Der Bergen.

 Zaterdagavond Let’s dance concert

Maar dit jaar doen we het helemaal anders… Op 29 maart gaan we de sfeer terugbrengen van de ouderwets gezellige discoavonden, in een nieuwe locatie; Dorpshuis De Oase. ‘Geen stoelen, geen zitplaatsen, maar een verlichte dansvloer, een glitterbol en sfeer!’. En daar is het thema en de muziek op aangepast. ‘We hebben dit jaar een doorslag gemaakt in ons repertoire, en gekozen voor nummers waarbij je simpelweg niet stil kan zitten’. ‘Dat zelfs wanneer je het probeert, je tenen het niet kunnen laten om mee te wiebelen’. ‘We gaan samen met onze ‘fans’ op reis en nemen ze mee op een trip door de eeuwen’. ‘Van de sixties, naar de seventies, op naar de eighties en we stoppen pas in 2014!’. Met hits van Jacky Wilson, Eddie Floyd, Abba, Sister Slegde, Lionel Richy, Andre Hazes, Tom Jones en Robbie Williams. Zaterdag is het live muziek programma van 20.00uur tot 23.00uur en na het slot nummer, leggen we onze microfoons en instrumenten neer en maken we de avond af met de afterparty van Feest DJ Wilco.

Uiteraard zijn wij ontzettend blij met onze trouwe fanclub die jaar op jaar trouw ons jaarconcert bezoekt. Een gedeelte daarvan geniet liever zittend van muziek, zonder het geroezemoes van de praattafels op de achtergrond. En daarom hebben we ervoor gekozen, ons jaarconcert te splitsen in 2 delen. Een zaterdagavond, disco avond; Let’s dance en de zondagmiddag, Luisterconcert.

Zondag middag Luister concert

Zondag 30 maart wordt de disco zaal omgetoverd tot een fijne, ruime zitgelegenheid waar u onder het genot van een drankje kunt genieten van de 3 acts van muziekvereniging Echo Der Bergen. El Futuro, Eco das Monthanas en Showorkest El Monte. Zondagmiddag op 13.30 uur openen de zaaldeuren en om 14.30 uur start de show.

Heel graag tot 29 of 30 maart!

De concerten worden gehouden in het Dorpshuis De Oase, Graafseweg 570

te Alverna. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.elmontealverna.nl of via de leden.

elmonte elmonte 4 elmonte 3

Tags:
Naar boven ↑  • Partners