Ondernemers

Gepubliceerd op 6 januari 2015

Café Anneke winnaar ‘Zilveren Tapknop’

Café Anneke behoort tot de drie horecazaken van regio Midden-Oost-Gelderland waar het beste bier wordt getapt. De horecazaak is de winnaar van de Zilveren Tapknop 2014. De eigenaren van Café Anneke namen gisteren deze bijzondere onderscheiding in ontvangst uit handen van Gaston Goossens van Heineken Nederland. De Bronzen Tapknop ging naar De Brasserie van Boode in Bathmen en Café Kanaalzicht in Heumen sleepte de Gouden Tapknop in de wacht. De drie winnaars gaan op 25 januari naar Ahoy Rotterdam voor de bekendmaking van het Gouden, Zilveren of Bronzen Fust.

Café Anneke in Wijchen heeft dit jaar deelgenomen aan Het Goed Getapt Bier programma van Heineken. Naast het volgen van een aantal trainingen en onderhoud aan de installatie waren ook 4 mysteryvisits opgenomen in dit programma. Er is door deze mensen gekeken naar o.a. communicatie van het personeel, sfeer en kwaliteit van het tappen en pils. Op basis van de score op deze punten worden er jaarlijks in iedere regio (12) een bronzen, zilveren en gouden tapknop uitgereikt.
Er hebben in onze regio bijna 100 horecabedrijven deelgenomen en Café Anneke is de winnaar van de zilveren tapknop, die maandagavond door Heineken in een vol café feestelijk is uitgereikt.

Horeca-uitbater Martijn Koot is erg blij met de prijs. “We zijn zeer positief beoordeeld op kwaliteit, service en vakmanschap door de Heineken misteryguest. Dit motiveert ons enorm om de ingeslagen weg met veel enthousiasme voort te zetten!” Op 25 januari wordt de landelijke top 100 van dit Heineken-programma bekendgemaakt.

Tags: , ,
Naar boven ↑  • Partners