Ondernemers

Gepubliceerd op 17 september 2019

Boessenvloeren & Zonwering ook voor projectinrichting!

Boessenvloeren B.V. levert en legt niet alleen voor particulieren, maar verzorgt ook projectvloeren. Het is zelfs mogelijk om samen met de toeleveranciers van Boessenvloeren B.V. een projectadvies te maken. Zo krijgt u een garantie van 10 jaar op de ondervloer én op de eindvloer! Boessenvloeren B.V. heeft reeds grote projecten mogen realiseren zoals BAS Volvo Nijmegen en Tilburg, Hospice Wijchen (zie foto’s), vakantieparken door geheel Europa, Avans Hogeschool Tilburg en zorginstelling IJsselstein Limburg het Zorghuus.
Werkwijze
Bij Boessenvloeren gaan ze uit van uw wensen. Heeft u een voorgeschreven opdracht, dan voert het Wijchense bedrijf deze conform uit. Bent u nog niet zeker van uw keuze en heeft u behoefte aan een oriënterend of verdiepend gesprek, dan komen de professionals graag bij u langs. Samen gaan ze met u op zoek naar de meest optimale vloerafwerking en/of raamdecoratie die past bij de functie van de ruimte.
Wilt u alle mogelijkheden in stoffering letterlijk naast elkaar leggen, dan is het ook mogelijk de showroom aan deGraafseweg 642 te bezoeken. Meer info: www.boessenvloeren.nl.

  Maakt u geheel vrijblijvend een afspraak voor de showroom. Bel Alex 06-51630855 of Amanda 06-30263938.

   

Tags: , , , , ,
Naar boven ↑  • Partners