Ondernemers

Gepubliceerd op 29 juni 2020

Bestel de heerlijkste gerechten bij Susy’s Kitchen voor de Vlaggendag!

  Ter gelegenheid van de dag van het samenkomen van de Eilandenraad wordt jaarlijks op 2 juli De Vlaggendag georganiseerd. Susanne Wernet, de eigenaresse van Susy’s Kitchen, weet wat deze traditie inhoudt: “Op die dag, ‘Dia di Bandera’, komen alle mensen uit Curaçao bij elkaar, vinden er plechtigheden plaats en wordt officieel de vlag uitgehangen. Natuurlijk zijn er dan allerlei actieviteiten en wordt er heerlijk gegeten!”
   Susanne bereidt met haar bedrijf Susy’s Kitchen dan ook de heerlijkste traditionele gerechten voor. Wat te denken van ‘Bonchi Kora’, de lekkere kidneybonen met zout vlees en varkensstaart en rijst, of ‘Tutu’, de polenta van bruine bonen of ‘Funchi’ met kabeljauw, gebakken banaan en rauwkost. En ook de ‘Galiña Stoba’, de gestoofde kip met linzenrijst met gekruiden aardappelpadjes en rauwkost en de ‘Banana Stoba’ met gestoofde banaan met zoutvlees en varkensstaart met rijst of funchi is heerlijk! Alleen al bij het lezen van deze gerechten loopt het water al in de mond! Let op: u dient de gerechten vóór woensdag 1 juli te reserveren via 06-38386274.
   Bij Susy’s Kitchen wordt het eten altijd met liefde bereid. Vraag het maar eens aan de Wijchenaren die de Curaçaose gerechten regelmatig proeven. Kijkt u maar eens op de Facebookpagina en Instagram. U kunt natuurlijk ook altijd een appje sturen, laat Susanne tot slot weten.
  

Tags: , , , , , , , ,
Naar boven ↑  • Partners