Zilveren Draagspeld voor Frank van Maasdijk

6 januari 2023

Op donderdag 5 januari ontving de heer (Frank) Van Maasdijk uit Wijchen een Zilveren Draagspeld. Burgemeester Renske Helmer-Englebert reikte deze aan hem uit tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst in de theaterzaal van ’t Mozaïek.

De Zilveren Draagspeld wordt uitgereikt aan personen die zich op een bijzondere manier voor de inwoners van de gemeente Wijchen inzetten. Frank Van Maasdijk ontving de Draagspeld omdat hij zich al meer dan 20 jaar met hart en ziel inzet als vrijwilliger.

Hij levert onder andere een belangrijke en zichtbare bijdrage aan talloze evenementen in Wijchen. Zoals bij de Vierdaagse, de kermis, Wijchen Schaatst, de Sinterklaasintocht of Car-naval; in de rol van verkeersregelaar, bewaker, beveiliger of EHBO'er. Frank van Maasdijk is altijd bereid om te helpen, waarbij zijn inzet onvermoeibaar is. Ook ongevraagd steekt hij de handen uit de mouwen; bijvoorbeeld het opruimen van rommel na een evenement of het voorkomen van vernielingen tijdens de nachtelijke uren. Ook weet hij regelmatig jongeren aan te sporen om mee te helpen met het netjes houden van het centrum.

Alle inzet wordt zeer gewaardeerd en is beloond met de toekenning van de Zilveren Draagspeld.


Klik op een foto voor vergrote weergave

Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen