Wycross is Nederlands Kampioen BMX clubteams!

Sport
28 maart 2022

Mede door de winst van Boris Brekelmans, Pien Reurich, Ranomi Janssen en de 2e plaats van Good Old Lieke Klaus is Wycross op een 1e plaats geëindigd tijdens het Nederlands Kampioenschap BMX voor clubsteams en dat is een superprestatie!

Het was een prachtig zonnige dag op zondag 27 maart aan het Sint Jorispad bij FCV Wycross. Voorzitter André Beerendonk had de zaken goed voor elkaar, samen met de vele KNWU-gecertificeerde officials en 60 vrijwilligers waarvan veel Wycross-leden.

Maar liefst 782 rijders van 51 clubs verschenen aan de start waarvan de 12 beste rijders per club punten konden scoren om de felbegeerde titel te halen. De uiteindelijke winst van onze Wijchense Wycross BMX'ers is een topprestatie van jewelste! Gewoon maar even voor topclubs uit Twente, Barendrecht en Uithoorn eindigen is superknap!

Hulde aan het bestuur, de vrijwilligers, de trainers en natuurlijk de sporters! Trainer, sponsor en vrijwilliger Jacky Janssen (Janssen Twins) hield het niet droog. Er is tenslotte door iedereen zoveel tijd in gestoken.

Nogmaals proficiat! Wijchen is the best!


Klik op een foto voor vergrote weergave

Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties