Wethouder Schouten feliciteert en trakteert tijdens 8-jarig RepaircaféWijchen!

1 oktober 2022

Op zaterdag 1 oktober vierde het RepairCaféWijchen zijn achtste verjaardag! "Sinds de oprichting in oktober 2014 hebben we circa tweeduizend bezoekers mogen ontvangen. We hopen de komende jaren nog meer bezoekers te ontvangen", laat initiatiefnemer John de Kievit trots weten. 

Iedereen was van harte welkom om bij dit feestje aanwezig te zijn op voorwaarde dat er iets meegenomen werd dat gerepareerd of hersteld moest worden.

Wethouder Bea Schouten was er ook en feliciteerde met dit jubileum en nam tevens iets lekkers mee voor bij de koffie voor alle vrijwilligers en alle bezoekers! Bea: “in deze tijd is het belangrijk dat we ons beseffen dat kleding en electrische apparaten in Wijchen nog goedkoop te repareren zijn. Beter voor het milieu en voor je portemonnee. Maar een vrijwillige bijdrage wordt wel gevraagd.”

Versterking werkstation kleding
"We hebben de bemensing op het werkstation kleding uitgebreid. Op zaterdag 1 oktober waren ze er ook weer om de aangeleverde kledingstukken te herstellen! Ze stonden vier-vrouw sterk voor u klaar!” aldus de Kievit. Proficiat aan alle organisatoren en vrijwilligers met deze prachtige mijlpaal! 

Het RepairCaféWijchen is elke eerste zaterdag van de maand geopend van 10.00 tot 13.00 uur open. U kunt tot 12.30 uur te herstellen/repareren dingen inbrengen. Plaats van handeling is zoals bekend wijkcentrum OZO, Urnenveldweg 10. 

Agenda 2022
zaterdag 5 november
zaterdag 3 december

Kijk voor meer info eens op www.repaircafewijchen.nl


Klik op een foto voor vergrote weergave

Dit bericht delen: