MKB Voorjaarscongres met Klaas Dijkhoff prima bezocht!

15 november 2022

Maar liefst 120 Wijchense MKB-bedrijven waren aanwezig op maandag 14 november in Theater ‘t Mozaïek! Men kon terugkijken op een geslaagde avond met de heerlijke catering van Sterrebosch, een interessant verhaal van oud-politicus van de VVD Klaas Dijkhoff, goede gesprekken met collega-ondernemers en een drankje om af te sluiten.

Tijdens dit najaarscongres van MKB Wijchen liet voorzitter Michel de Wildt weten: “We waren vandaag bij elkaar om te ontmoeten, elkaar te spreken, met elkaar te sparren maar bovenal om te genieten van spreker Klaas Dijkhoff met zijn brede blik op de samenleving en het bedrijfsleven. Ik wil de partners van de avond, Rabobank, Giesbers Servicebouw en Involon van harte bedanken.”
Lid worden van MKB Wijchen kan via www.mkbwijchen.nl/lid-worden. Wethouder voor ondernemers Nick Derks was natuurlijk ook aanwezig en liet weten dat ondernemers die hulp nodig hebben altijd bij de Gemeente kunnen aankloppen. “Onder bepaalde voorwaarden kunnen ondernemers gebruik maken van de Bijzondere Bijstand voor Zelfstandigen. In deze regeling is het mogelijk om hoge bedragen te lenen en soms zelfs te krijgen. Neemt u hiervoor contact op met www.wijchen.nl/bijstand-voor-zelfstandigen.
Kortom, het was een gezellige avond voor Wijchense ondernemers die economisch gezien in een moeilijke periode zitten. Hopelijk gaan de tips van ondernemer Klaas Dijkhoff helpen, zijn boek “Alles komt goed” gaat als een speer!


Klik op een foto voor vergrote weergave

Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen