Foto's: Leo Herms is de lijsttrekker van Wijchen Lokaal! Luister hier het Verkiezingslied!

6 november 2021
Op vrijdag 5 november maakte de politieke partij Wijchen Lokaal in Party- en Congrescentrum Verploegen haar lijsttrekker voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2022 bekend: Leo Herms.

Leo over waarom hij de kar opnieuw gaat trekken “Ik denk dat ik mensen kan bewegen om de grootste partij van Wijchen te gaan worden. Ook ben ik lijsttrekker om te voorkomen dat er in de toekomst nog fusieplannen ontstaan. Wij willen tevens de werkorganisatie Druten/Wijchen helemaal opheffen. Dat kost ons namelijk handen vol geld. Wijchen Lokaal werkt ook de komende jaren aan Beter Wonen, Werken en Leven.”

Tevens werd het verkiezingsprogramma bekendgemaakt. Wijchen Lokaal heeft 15 speerpunten in haar partijprogramma. Deze werden besproken en getoond én zullen binnenkort op de vernieuwde website te zien zijn. Ook werd raadslid Arnold van Kuppeveld speciaal gehuldigd voor zijn 80e verjaardag én presenteerde de Wijchense politieke partij haar strijdlied “Wijchen”, een carnavalsdeuntje dat ingezongen is door de jonge talentvolle zanger Dennis Loenen en geschreven door muzikant Wally Soute.

[audio mp3="https://www.wijchensnieuws.nl/wp-content/uploads/2021/11/Wijchen-Lokaal-verkiezingslied.mp3"][/audio]

De avond werd gezellig afgesloten met een hapje en drankje zoals men van Wijchen Lokaal gewend is.

 

Klik op een foto voor vergrote weergave

Dit bericht delen:

Advertenties