Foto's: Burgemeester Marijke van Beek opent 3 prachtig nieuwe padelbanen van LTV Vormer!

30 januari 2022
  Op 30 januari waren alle betrokkenen aanwezig bij de feestelijke opening van de 3 padelbanen bij LTV Vormer. De padelsport is erg in opkomst en de combinatie tussen tennis en squash is in Spanje, Portugal en de Scandinavische landen zelfs al de 2e grootste sport geworden.

  Natuurlijk kon Wijchen niet achterblijven. De speciale banen zijn gerealiseerd door Sport Group Holland samen met de Wijchense bedrijven Bernts Metaalbedrijf, Laurant Groen-Infra, VDW bestratingen, Hormes Bouwmaterialen, Verbo Betonpompen, Willy van den Broek Zand en Rutten Hoogteservice. Een knap staaltje vakmanschap, dat kan zeker gezegd worden!
De voorzitter van tennisvereniging LTV Vormer Bea Schouten is verheugd: “De leden hebben praktisch unaniem gekozen voor de padelbanen. De gemeente heeft geholpen met subsidie, Yoast heeft ons geholpen én we hebben ons eigen vermogen ingezet. De kosten zijn €220.000 en dat is fors, maar het is het waard omdat we denken dat er meer leden voor terugkomen. Het is tevens ook ideaal om tennis en padel te combineren!”

Meer info www.vormer.nl.

Burgemeester Marijke van Beek, die snel op hoogte bleek van de regels van het spel, liet weten: “Wat een prachtig initiatief dat past in de tijd. Hulde voor de vrijwilligers van Vormer! Ook super dat Wijchense ondernemers eraan meewerken!” Mede-eigenaar van Sport Group Holland - een trotse Maarten Laurant, heeft de banen gemaakt: “Wij zijn blij dat we mee kunnen werken aan een gezonde gemeenschap. Daarnaast werken er alleen maar Wijchense bedrijven aan mee en dat is super!” Wist u dat Maarten ook bij Tennis-en Padelvereniging Grootven 2 padelbanen heeft aangelegd en half maart zal ook LTV Haanenbergh 2 banen via zijn bedrijf laten maken. Meer info: www.sportgroupholland.nl.

Al met al een prima initiatief waarin we in Wijchen opnieuw laten zien dat samenwerking ervoor zorgt dat je zaken kunt realiseren! Padel ze!


Klik op een foto voor vergrote weergave

Dit bericht delen:

Advertenties