Emporium 2023 Mysteries of the Sea was top!

4 juni 2023

Emporium Festival 2023 dat op zaterdag 3 juni plaatsvond op Recreatiegebied De Berendonck in Wijchen, was helemaal top! Mede door het lekkere weer, maar natuurlijk ook door de bekende namen als Oliver Heldens, Kris Kross Amsterdam, La Fuente en Paul Elstak die te bewonderen waren op één van de zeven podia van het festival.

Verspreid over die podia traden zoals altijd tientallen artiesten op uit allerlei verschillende genres. De wereldberoemde DJ Oliver Heldens die al jaren in de Top 10 van populairste DJ’s ter wereld staat en gezien wordt als grondlegger van de Future House-stroming was er dus ook; en hoe! 

Sowieso konden de houseliefhebbers hun hart ophalen met namen als Mr Belt & Wezol, Laidback Luke, La Fuente en Maddix! Er kon in de urban tent heerlijk gedanst worden op de beats van onder andere de Nijmeegse rapper Poke en bekende hitmachines als Bizzey, Frenna en The Partysquad.

Verder was er op het festivalterrein tussen de bomen de cross-over area met een mix van diverse genres, uiteenlopend van Freddy Moreira en de van YouTube bekende act STUK tot de in coronatijd megapopulair geworden act Natte Visstick, Outsiders en Paul Elstak.

Voor de liefhebbers van stevigere beats was er zoals altijd genoeg te doen op Emporium, met dit jaar onder andere D-Sturb, Warface, Act of Rage & Rejecta en D-Block & S-te-Fan. Terug van weggeweest is de ‘Extra Harde’ area met namen als Adjuzt, Malice en Cryex.

De organisator Matrixx Events sprak opnieuw over 30.000 liefhebbers uit heel Nederland! Met het thema van dit jaar: Mysteries of the Sea lieten ook Atlantis, Poseidon en The Octopus de bezoeker op volle toeren genieten!


Klik op een foto voor vergrote weergave

Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen