Alverna neemt respectvol afscheid van Johan Cornelissens Buurtsuper!

21 januari 2023

Op zaterdag 21 januari was het de laatste dag dat je naar de gezellige Buurtsuper Alverna kon. Tweeëntwintig jaar stond Johan er vaak 80 uur of meer te werken om voor de Alvernezen hun dagelijkse boodschappen te regelen. Maar er is geen bestaansrecht meer voor de kleinere supermarkten, want de goedkopere groten nemen alles over.

De 64-jarige ondernemer heeft het er moeilijk mee, want zo lang deelde hij lief en leed met zijn klanten. In maart begint hij bij de nieuwe Hornbach winkel in Ressen vlakbij Bemmel waar hij woont. Gelukkig maar, want de hele dag thuiszitten is niks voor hem. Johan Cornelissen zet er, na onlangs een ziekbed van 2 jaar door leukemie, de schouders opnieuw onder, want er blijft weinig geld over. De crowdfundingsactie voor hem loopt goed: gofund.me/77d5859b - hij is er blij mee.

Hoe mooi is het dan om te zien dat de vaste klanten met veel respect afscheid komen nemen van de altijd opgeruimde supermarktondernemer! Het doet hem, zijn dochter Claudia en het personeel goed. Alverna zal deze ludieke hardwerkende, sociale ondernemer zeker gaan missen. Ze zullen nu naar Wijchen, Dukenburg en Overasselt moeten voor hun boodschappen. Tja, en als ze nou allemaal elke week bij de buurtsuper de boodschappen waren komen halen…

PS U kunt Johan vanavond bij SBS Shownieuws rond 22.30u nog op landelijke tv bekijken. 


Klik op een foto voor vergrote weergave

Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen